אנחנו אנשים עם תשוקה לאוכל
מה יעשה אתכם מאושרים?

דמיטרי זיבוב
מאסטר שף

אודותינו
גילנו את הסוד שמסעדות רבות מחפשות כבר שנים, כיצד מכינים אוכל איכותי במחירים שווים לכל כיס. אחרי שנים ארוכות של היותנו חלק מעולם המסעדנות, מצאנו את הדרך לספק ללקוחות שלנו אוכל איכותי כמו שסבתא הייתה מכינה, באיכות שתזכיר של מסעדת יוקרה ובמחיר שיפתיע אתכם, באחריות.

השף דימיטרי זיבוב וצוות המסעדה, בעלי ניסיון של שנים ארוכות בתחום האוכל, מבטיחים לכל לקוח חוויה מפתיעה. הצוות של ביסטרו3 יפתיע אתכם ואת האורחים שלכם במנות ברמת איכות של מסעדת יוקרה והמחירים שווים לכל כיס. אלפי לקוחות כבר יודעים שאצלנו החוויה היא בלתי נשכחת, עכשיו תורכם לגלות, לא תתאכזבו!

מי אתם מסעדת ביסטרו 3

עוד מספר צעדים ונעמדתי בפתחה של מסעדת ביסטרו3, הריח שקיבל את פני רק הגביר את קרקורי הבטן שלי והרגשתי שהבטן שלי מתכווצת מבפנים. התיישבתי מיד ליש השולחן הראשון שמצאתי, כמעט ולא הרמתי את הראש בכדי לראות היכן אני יושב. הרי אני לא רציתי באמת לשבת כאן עכשיו, לולא הרעשים שהבטן שלי החליטה להשמיע, הייתי ממשיך הלאה לפגישה הבאה.

עוד לא הספקתי להבין שאני יושב במסעדה, ניגשה אלי מלצרית עם חיוך גדול על הפנים. בהתחלה רציתי לכעוס עליה, על חיוכים מאולצים של מלצריות. אבל שהרמתי את הראש והסתכלתי בעיני, הבנתי שהיא מחייכת אלי באמת, החיוך שלה בא מבפנים ורואים את ההשתקפות שלו בעיניים שלה. החיוך שלה החל להמיס את מצב הרוח הרע שנכנסתי איתו.

קיבלתי את התפריט לידיי ופתאום התחלתי לראות את המקום שאני יושב בו. שולחנות שחורים, כסאות נוחים, גם הם בצבע שחור. אווירה כפרית, נעימה וחמימה ותחושה עמוקה של בית. פתאום הרגשתי במקום הנכון. ידעתי שמכאן אני אצא עם מצב רוח מרומם ואכן לא התאכזבתי.

הזמנתי למנה ראשונה את חומוס הבית עם סלט עבניות שרי ובצל סגול שמתובל בעלי בזיליקום ושמן זית משובח. משם המשכתי למרק פרטריות שמפיניון ושמנת צמחית שהמרקם שלו היה משגע. האוכל ירד אל חיקי בעדינות של ענן נוצות והבטן התחילה להרגע.

חיוך התפשט על פני, 'אני אוכל לחזור רק עוד חצי שעה' עניתי. למרות שידעתי שכל מה שאני צריך זה רק לחזור מספר צעדים אחורה למשרדים שיצאתי מהם, לא באמת רציתי לעזוב את המסעדה. ביסטרו3 הפכה להיות המקום הקבוע שלי לאחר שהעסקה נסגרה בהצלחה. עם אוכל ברמת איכות שיכולה להתחרות עם מסעדות יוקר, עם שרות אדיב ועם אווירה של בית. ברור שאני ממשיך לחזור לשם כמעט כל יום.

מסעדת ביסטרו נולדה מתוך אהבה לאוכל. את המסעדה מוביל השף דימיטרי זיבוב שיחד איתו עובד צוות שלם של אנשים שהאוכל הוא דרך חיים בשבילם.

באחד הימים הגעתי לאזור הבורסה ברמת גן לשם פגישת עסקים באחד מהמשרדים הממוקמים במגדלים במקום. לאחר פגישה שהייתה לא מוצלחת במיוחד, יצאתי אל הרחוב שואף לראותיי את ריח המכוניות והאגזוזים של התנועה הסואנת במקום. שפוף ראש, התחלתי ללכת לכיוון הרכב שלי שלפתע שמעתי את הבטן שלי מקרקרת לעברי, רעשים של רעב.

לא היה לי מצב רוח לאכול, בטח לא לשבת במסעדה עם קולות של צחוק והמולה מסביבי. אבל הבטן שלי לא הפסיקה לדבר ולהשמיע קולות. ידעתי שאני חייב להרגיע אותה בטרם אגיע לפגיה הבאה. לא ייתכן שאשב בפגישה נוספת ואלחם ברעשי הבטן שלי. החלאתי לשבת ולאכול במסעדה הראשונה שאראה.

 

עם המנה הראשונה, הרגשתי שגם מצב הרוח שלי משתפר. הזמנתי כתף בקר ברוטב שזיפים ויין אדום. הבשר נכנע לסכין שלי כאילו היה מרגרינה והיין יצר זיגוג מעורר תאבון בצלחת. פרוסות תפוחי האדמה ברוטב בצל, היו מושלמים לצד נתח הבשר שהיה לי על הצלחת.

עם סיום הארוחה, עלו מהשולחן לידי ניחוחות של קינמון מנחם. 'אני רוצה את מה שהוא לקח', פניתי אך המלצרית. תוך דקות ספורות ניצבה מולי מנה של תפוחי עץ אפויים בדבש ובקינמון. הריח עלה אל אפי ובנקודה הזאת, מצב הרוח הרע שהיה לי מהפגישה נעלם כלא היה. לפתע צלצל הטלפון שנייד שלי את שירו של עומר אדם, 'כמו איזה שני משוגעים', שר אלי עומר אדם ועל המסך היה כתוב 'שיחה ממספר חסוי'. הרמתי את הטלפון ומהצד השני נשמעה הפקידה מהפגישה האחרונה שלא צלחה. 'אדון קנור חוזר בו ומבקש לחזור איתך למשא ומתן במטרה לחתום איתך על העיסקה, האם אתה עדיין באזור?'.

050-2280500
אנחנו תמיד שמחים לדבר!
תיצרו עימנו קשר, גם אם רק מדובר בשאלה

Please wait...

?היית רוצה לקבל חדשות מהתנור

השאר לנו פרטיםונחזור אליך עם הצעה המשתלמת ביותר